Vino in echipa TACO LOCO! Daca stii ce vrei, daca pentru tine succesul este un obiectiv si iti doresti sa cresti si sa contribui activ la performantele companiei, atunci iti oferim sansa sa dezvolti alaturi de noi o cariera pe termen lung. Suntem o echipa omogena, formata din oameni frumosi, cu personalitati diferite, oameni care vad in TACO LOCO nu doar un simplu loc de munca. Oferim un mediu de lucru in care te vei simti apreciat si in care punem pret pe energia pozitiva, respect reciproc, implicare si pasiunea pentru a asigura cele mai bune servicii.
Suntem mandri sa avem in echipa noastra colegi care sunt alaturi de noi inca de la inceputurile expansiunii noastre ca si companie. Motivatia lor de a ramane alaturi de noi a fost sustinuta de sansa reala de afirmare si de crestere in cadrul companiei.

Personal restaurante

Suntem mereu in cautare de osparati, bucatari si ajutor de bucatari buni. Indiferent ca ai sau nu experienta, trimite-ne un CV!

Administrativ

Chiar daca acum nu avem pozitii disponibile, nu strica sa ne trimiti CV-ul.

 

Internship / Practica

Personal Restaurant

Vrei sa castigi experienta in domeniul Horeca? Ai oportunitatea de a o face în cadrul companiei noastre. Aplica aici pentru practica sau internship, mentionand domeniul de interes la sectiunea Mesajul Tau.

 

Trimite-ne CV-ul tău pe mail! 

  office@tacolocosv.ro 

     0744218172