Regulament concurs

Regulamentul concursului cu extragere la tombola lunară pentru comenzile realizate pe situl www.tacolocosv.ro/comenzi este următorul:

Organizatorul concursului este societatea Prim Consulting S.R.L., cu sediul în Suceava, înregistrată sub numărul de ordine în registrul comerțului J33/1211/2004, cod fiscal RO16977037.

Concursul se desfășoară în perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2023.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu vârsta de peste 18 ani, care plasează comenzi pe situl www.tacolocosv.ro/comenzi în decursul unei luni.

Pentru fiecare comandă plasată pe situl www.tacolocosv.ro/comenzi în decursul unei luni, participantul va primi un număr de participare în tombola lunară.

Extragerile se vor face la începutul fiecărei luni, pe data de 1, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Premiile constau în:

Premiul 1: un ceas smartwatch unisex;
Premiul 2: un voucher consumație de 300 lei;
Premiul 3: un voucher consumație de 150 lei.


Toți câștigătorii vor primi, de asemenea, un card de fidelitate TacoLoco, care le va oferi o reducere de 15% lifetime la fiecare comandă plasată pe situl www.tacolocosv.ro/comenzi sau in cadrul restaurantului.

Premiile nu pot fi înlocuite cu alte produse sau servicii și nu pot fi transmise către alte persoane.

Organizatorul concursului își rezervă dreptul de a modifica sau anula concursul în orice moment, fără nicio obligație față de participanți.

Participarea la concurs înseamnă acceptarea regulamentului concursului.

Orice contestație legată de acest concurs va fi soluționată de către organizator, iar decizia acestuia va fi considerată definitivă și obligatorie pentru toți participanții.

Datele personale ale participanților vor fi prelucrate de către organizator, în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Regulamentul complet al concursului va fi disponibil pe situl www.tacolocosv.ro/concurs